Hardware

Hardware

REDTREE hardware is professioneel en veelzijdig. REDTREE werkt alleen met moderne apparatuur. We leveren standaardapparatuur tot  compleet ingerichte computers, laptops en servers. De apparatuur kunnen we ook voorzien van specifieke software imaging. Uiteraard kunnen we voor u alles, gekoppeld via een netwerk opleveren, inclusief support. Zo bent u verzekerd dat u uw werk kunt doen, overal en altijd.

In ons eerste gesprek inventariseren we uw behoefte en vertalen deze naar een duidelijk en heldere offerte. Indien u wenst , adviseren we u over kostenbesparende alternatieven of wellicht nieuwe apparatuur en technologieën die het makkelijk en goedkoper kunnen maken.

Voorbeelden van onze hardware oplossingen:

Computers, laptops, printer en multifunctionals
Het huren van computers,  laptops of tablets heeft een groot voordeel ten opzichte van de apparatuur zelf meenemen.  U heeft geen transport nodig, mist ze niet in uw kantooromgeving.

Internet- en Informatiezuilen
Informatie- of internetzuilen zijn een ideale manier om uw product- of evenementinformatie op een duidelijke  en speelse manier te tonen.

Beeldschermen
Beeldschermen zijn er in vele soorten en maten. Welk beeldscherm u kiest hangt af van de toepassing en uw budget.

Printers
Printers zijn er grofweg in 3 modellen waarbij de toepassing eigenlijk bepaald welke u het best kunt kiezen.

Multifunctionals
Multifunctionals zijn bijzonder handige apparaten die uw flink wat geld kunnen besparen. Had u vroeger nog een fax, faxlijn, printer , copier en scanner nodig, nu kunt u die vervangen door een multifunctional met een internetverbinding.

Servers
Servers zijn een essentieel onderdeel in een netwerk. Ze slaan informatie centraal op en bepalen wie welke informatie mag benaderen en hoe deze beschikbaar gesteld wordt.

Netwerkcomponenten
Netwerkcomponten zijn essentiële onderdelen van netwerken. Ze zorgen voor de juiste verdeling van de datastroom. Welk component het best te gebruiken is, hangt af van de toepassing.

Internetcafé
Internetcafé’s zijn een onmisbaar onderdeel van uw evenement. Door de slimme indeling en software leveren onze internetcafé’s  maximale branding en geven een innovatieve uitstraling aan uw evenement.

Imaging
Imaging is een methode om in korte tijd veel computers te voorzien van dezelfde software. Dit is handig voor bijvoorbeeld de computers die gebruikt worden voor registratie of presentatie.