Internetcafé’s

Internetcafé’s

Internetcafé’s zijn een onmisbaar onderdeel van uw evenement. Door de slimme indeling en software leveren onze internetcafé’s  maximale branding en geven een innovatieve uitstraling aan uw evenement. REDTREE levert internetcafé’s van 2 tot en met 200 exemplaren, eventueel voorzien van printers.

U speelt in op de behoefte van uw gasten om online te zijn en extra informatie te zoeken over exposanten, hun producten en het programma van uw evenement. Daarnaast  biedt  u uw sponsoren de mogelijkheid om zich optimaal te profileren op professionele apparatuur.

REDTREE levert de systemen, sluit de apparatuur aan en haalt alles na afloop van het evenement  weer op, zodat u zich kunt  blijven focussen op waar het uiteindelijk om draait;  een succesvol evenement.

In overleg met u bepalen we hoeveel systemen u nodig heeft en op welke locaties. REDTREE werkt hierbij nauw samen met uw standbouwer. We bieden u een complete oplossing met sponsoring, homepages, printers  en komen zo tot de uiteindelijke realisatie. Na afloop van het evenement wordt al uw data van de systemen gewist.

Tip!
Combineer een REDTREE internetcafé met een draadloos Wifi  netwerk of ICT Support