Netwerken

Netwerken

U heeft een locatie voor uw evenement, maar daar bevinden zich niet de juiste of voldoende internetverbindingen en/of netwerken? Hiervoor is REDTREE uw partij. Wij installeren tijdelijke of permanente netwerken. Zo bent u verzekerd van een snel en professioneel netwerk waarbij u uw gasten met trots verwelkomt.

Mocht op uw locatie geen internetverbinding aanwezig zijn? Dan leveren wij deze voor u of we ondersteunen u in het vinden van de juiste leverancier en het juiste product.

Voorbeelden van onze netwerken:

Wifi netwerken
Draadloze netwerken bieden de vrijheid van beweging en beschikking over Internet zonder bekabeling. Met de enorme toename in gebruik van internet en social media is Wifi dan ook een niet meer weg te denken voorziening.

Internet
Of het nu gaat om internetverbindingen met een lage  of zeer hoge snelheid, REDTREE levert het u. U bent niet meer afhankelijk van de voorzieningen van een locatie en kunt u zelfs verbindingen aanvragen op locaties waar geen internet verbinding aanwezig is.

Bekabelde netwerken (glasvezel/CAT/coax)
Netwerken van REDTREE zijn betrouwbaar, snel en bedrijfszeker. U heeft verbinding met uw netwerk en internet waar u maar wilt. Uw locatie heeft geen, of een onvoldoende, data infrastructuur die nodig is voor de werkzaamheden of presentaties.

Straalverbindingen (schotel)
In sommige gevallen is een bekabelde verbinding niet mogelijk of te kostbaar. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals bij het ontbreken van een internetverbinding of bij het ontbreken van een internetverbinding met voldoende capaciteit

Is er een netwerk aanwezig maar u bent niet zeker van de kwaliteit en capaciteit? Kijk bij advies of neem contact met ons op. We helpen u graag met het maken van een goede start.