Bezoekersregistratie

Bezoekersregistratie

REDTREE bezoekersregistratie zorgt voor een snelle verwerking van registraties voor uw evenement. Voorafgaand aan het evenement verstuurt u vanuit het systeem de uitnodigingen.

De inschrijvingspagina kan in uw website worden ingebouwd. Daarnaast biedt het  systeem u ook de mogelijkheid zelf een website te creëren. Stuur een nieuwsbrief en herinneringen voor diegenen die nog niet geregistreerd hebben. Laat exposanten hun gasten uitnodigen en controleer de binnengekomen betalingen voor entree of lezing.

Via een ‘managementportal’ ziet u direct de verzonden uitnodigingen, aan- en afmeldingen en mensen die nog niet gereageerd of betaald hebben.

Tijdens het evenement zorgen de REDTREE medewerkers en hostesses dat de apparatuur werkt, dat de badges worden uitgedeeld en dat uw gasten vriendelijk worden ontvangen. Door deze werkwijze heeft u voor uw gehele registratie proces slechts één partij. Dat werkt wel zo prettig. En uiteraard reizen we graag met u mee naar een volgende locatie.

Welke type registratie het meest geschikt is, hangt af van uw evenement. Op basis van omvang en complexiteit kan het juiste systeem  gekozen worden wat een aanzienlijke kostenbesparing kan opleveren en onnodige werkzaamheden voorkomt.

Heeft u uw eigen registratiesysteem en wilt u graag gebruik maken van lokale hardware leveranciers? Maak dan gebruik van imaging.