D-posters

D-posters

Het D-Poster systeem van REDTREE is een innovatief systeem dat zorgt voor een perfect beheer van uw digitale posters.  Door de uitgebreide mogelijkheden die het systeem biedt, bepaalt u zelf of u grote, of kleine schermen wilt en hoe posters ingedeeld zullen worden. Kies bijvoorbeeld voor 1, of meerdere, grotere schermen voor een posterpresentatie. Hier zijn geen aanpassingen voor nodig en werkt zeer efficiënt.

De gebruiker kan eenvoudig scrollen, inzoomen, zoeken en andere posters raadplegen. Doordat meerdere posters op één scherm getoond kunnen worden, bespaart u ruimte en levert u een prettiger systeem voor uw bezoekers. Door de makkelijke schaalbaarheid bepaald u zelf eenvoudig op basis van budget en ruimte hoeveel schermen u plaatst.

Een extra mogelijkheid is het gebruik van touch-screens. Hiermee worden muis en toetsenbord overbodig en krijgt u een prachtige uitstraling.

Voorafgaand aan het evenement worden de posters via het internet geüpload en veilig opgeslagen op de server. In de locatie worden de schermen, via een netwerk, voorzien van de posters. De software biedt een menu, zoekfunctie, onderwerpen, auteurs, etc.

Klik hier voor een praktijkvoorbeeld van de REDTREE D-Posters!