Venue check

Venue check

De REDTREE Venuecheck is een objectieve analyse van de commercieele ICT voorzieningen in een locatie.
Met deze check worden een aantal aspecten van de ICT voorzieningen geïnspecteerd en beoordeeld. De uitkomst wordt op schrift vastgelegd zodat u over een helder uitgangspunt beschikt.

De voorzieningen worden beoordeeld aan hand van een aantal criteria welke variëren van ‘standaard’ tot ‘zeer uitgebreid’. Naast het netwerk, de voorzieningen en hardware wordt ook gekeken naar het beheer, de kennis en kunde en beschikbaarheid van personeel.

Alle ICT diensten worden gerealiseerd door de infrastructuur van een locatie. Een effectieve controle is dan ook om dit gehele netwerk te onderzoeken. In bepaalde situaties heeft u misschien behoefte aan slechts bepaalde focus gebieden zoals bijvoorbeeld Wifi capaciteit of stabiliteit van het netwerk. Hiervoor zijn de ‘Venuecheck Specials’. Hiermee kijken we naar één specifieke component.

Beschikbare specials zijn:

  • Wifi Internet
  • Infrastructuur en Netwerk
  • Kennis, Service & Support

Op verzoek kunnen Specials samengesteld worden.

Onafhankelijk

REDTREE is in deze geen leverancier maar adviseur. REDTREE heeft geen belang bij welke leverancier u gebruikt om werkzaamheden of beheer te laten uitvoeren. Ons grootste doel is u te voorzien van een juist advies. De REDTREE Venuecheck is er voor Organisatoren van congressen en evenementen en voor beheerders van venues.