Introductie REDTREE

Posted

REDTREE stimuleert groei, bewaakt kosten en helpt uw positie te versterken met ICT voorzieningen voor een congres, beurs of evenement. De afhankelijkheid van ICT groeit. Diensten verschuiven naar digitaal en online en uw gasten stellen steeds hogere eisen. Niets doen is achteruitgang. En dat kan, zeker nu, niet…

Wat is REDTREE?

(Klik op bovenstaand en bekijk de REDTREE introductie video.)

REDTREE is een specialist met ICT oplossingen voor congressen, beurzen en evenementen en locaties die hiervoor ruimte bieden. We leveren en implementeren alle ICT voorzieningen die u nodig heeft. Dit is verdeeld over 3 productgroepen:

En wat heb ik eraan?
  • U werkt met één partij en niet met allemaal verschillende leveranciers
  • We sluiten aan dáár waar nodig en adviseren over besparingen
  • Wij coördineren, realiseren en beheren van begin tot eind en reizen met uw mee
  • We zijn uw vertaler naar de venue of naar uw gast die hoge eisen stelt
  • Alles met een zeer scherpe prijsstelling

Lekker makkelijk
Om het voor u eenvoudig te maken hebben we onze makkelijk toegankelijke website onderverdeeld in doelgroepen. Klik op uw groep hieronder en zie precies welke voordelen REDTREE u biedt. Het kan natuurlijk zijn dat u niet in dit rijtje past, schroom niet ons te benaderen zodat we u kunnen helpen. Wij zijn tenslotte pas succesvol als u dat bent!

Wie zegt dat?
Natuurlijk staan wij vol achter onze producten. Lees wat onze klanten vinden:

De nieuwsbrief
Het lukt ons niet alles om wat we doen in één nieuwsbrief te vertellen. Wilt u meer weten, bel of mail ons. We vertellen u graag over wat we doen.