REDTREE D-Poster oplossing voor EFAS

Posted

REDTREE D-Poster oplossing voor EFAS

REDTREE installeerde de D-Poster oplossing voor de 9e editie van het European Foot and Ankle Congress (EFAS) in Nederland. Alle posters makkelijk toegankelijk op 8 grote schermen.

Omdat u met deze oplossing geen complexe apparatuur zoals servers en netwerken nodig hebt, bespaart u aanzienlijk in uw kosten.

Het is een effectief en gebruikersvriendelijk systeem. De gebruiker heeft geen uitleg nodig. Het systeem is zo ingericht dat alles zich vanzelf wijst.

Met een zogenaamde QR code (Quick Respons) kunnen gebruikers gemakkelijk de posters ook op hun eigen systeem op iPad bekijken*. Deze mogelijkheid is een keuze die we voor u ‘aan’ of ‘uit’ kunnen zetten.

De REDTREE D-Poster oplossing geeft u als organisator achteraf exacte informatie. Welke poster is hoe vaak bekeken? Zinvolle informatie over de interesse van uw bezoekers en het succes van uw sprekers.

 

Hoe werkt het?

U levert een lijst aan waarop de namen vermeld staan van wie de poster getoond mag worden tijdens uw congres. Wij maken een speciaal email adres aan waar de auteurs hun poster naar toe kunnen zenden of technische vragen kunnen stellen. Bij ontvangst van de posters controleren we deze op juistheid wat betreft bestandstype en –grootte en passen deze aan waar nodig voor een perfecte weergave tijdens het congres.

We koppelen op gepaste tijden aan u terug hoeveel posters al binnen zijn en welke nog ontbreken.

De systemen bieden de mogelijkheid aan elke gebruiker om de afbeeldingen en tekst op het scherm te vergroten of verkleinen naar eigen voorkeur. Zo kan een ieder zijn eigen voorkeur hanteren en makkelijk schakelen tussen overzicht en detail.

Wij nemen u alle zorg uit handen. Van het verzamelen van de posters, beantwoorden van vragen tot het ter plekke installeren van de apparatuur en support. U heeft er geen omkijken naar.

De ervaring van onze klant:

“The system worked perfectly and we had a great event. I can surely recommend this solution and the REDTREE company for your event!”

Ms. Jane Governy, Director Event Plus Ltd.

 

Wilt u meer informatie over deze, of andere REDTREE oplossingen? Neem contact met ons op. We staan u graag te woord.

*Wifi internet gewenst. Tevens is het via Wifi beschikbaar stellen van de posters een keuze die u ‘aan’ of ‘uit’ kunt zetten of kunt afschermen middels een wachtwoord.