Over REDTREE

Bekijk de promotiefilm van REDTREE

REDTREE Event IT Solutions levert full service ICT voorzieningen aan elke partij die iets wil presenteren, communiceren of daarvoor de voorzieningen wil aanbieden .

Met deze invulling levert REDTREE alle denkbare ICT (deel)oplossingen aan organisatoren, venues, contracters en exposanten.  De producten en diensten van REDTREE zijn verdeeld over 3 groepen.

Totaaloplossingen die een volledig functionele dienst leveren zoals registratie, digitale postersborden, etc
Hardware zoals computers, laptops, etc

Netwerken zoals internet, lokale netwerken en draadloze netwerken.

REDTREE is gevestigd in Nederland en oriënteert zich internationaal met een focus op West-Europa. REDTREE is daarmee in staat de ervaring die zij samen met haar klanten opbouwt, mee nemen naar het volgende evenement in binnen- en buitenland.

Oprichting
Pim Schoonderwoerd heeft een aantal jaren gewerkt bij een van de beste venues van Europa; Amsterdam RAI. Daar startte hij in 2004 als Product Manager ICT met als opdracht het ICT netwerk te vertalen en uit te breiden naar bruikbare oplossingen voor organisatoren, exposanten en bezoekers.

Door  zijn brede interesse ontstonden al gauw connecties met Europa’s andere toonaangevende venues en ontwikkelaars en leveranciers van krachtige en innovatieve producten die specifiek voor deze markt geschikt zijn. In 2010 was de tijd ook aangebroken anderen te voorzien van oplossingen en richtte hij REDTREE Event IT Solutions op.

REDTREE levert nu producten en verzorgt diensten en advies aan bijvoorbeeld Amsterdam RAI, Jaarbeurs Utrecht, Ahoy Rotterdam, MCI Group, Beurs van Berlage, Reed Messe Wien, Easyfairs, ISTH, ERS en nog veel meer.

Door zijn unieke combinatie van kennis van ICT én de congres en beurzen markt weet hij precies wat belangrijk is. Lees ook onze referenties om te zien hoe onze klanten REDTREE ervaren

 “Als ervaren gesprekspartner weet Pim Schoonderwoerd verrassend eenvoudig complexe ICT techniek te vertalen naar iets simpels en eenvoudigs. Beslissingen worden transparant en de opdrachtgever begrijpt daadwerkelijk waar hij in investeert.
Met REDTREE spreekt Pim Schoonderwoerd de taal van de beslissers, managers, maar ook die van de techniek. Hierdoor worden lastige of complexe zaken teruggebracht tot goed te begrijpen onderwerpen.”